domingo, 8 de junio de 2008

8/6/08: TORNEIG XEVI RAMON. VILASSAR DE MAR.

Avui s'ha jugat a Vilassar el Torneig Xevi Ramón de Prebenjamins.

Pel que fa al nostre grup, els equips convidats han estat el Martinenc, el Santvicentí i la Damm. Els resultats del nostre grup han estat els següents:

UE VILASSAR 1 - MARTINENC 3 Partit jugat en el camp de sorra en que la UE Vilassar ha començat marcant però de manera incompr0esible el rival ens ha remuntat fent tres gols. Malament hem començat el Torneig. A l'altre camp, la Damm guanyava al Santvicentí per 8 a 0.

UE VILASSAR 5 - SANTVICENTÍ 2 Partit en el que hem desenvolupat el joc que habitualment sol fer l'equip i ha donat els seus resultats. Amb un cinc a zero, el Santvicentí ha fet dos gols al final de la segona part. A l'altre camp, un cop més, la Damm guanyava al Martinenc per 9 a 0.

UE VILASSAR 1 DAMM 0 Sense dubte, ha estat el gran partit del nostre grup. Amb poc a perdre, hem sortit a per totes, doncs la Damm ja portava dos partits guanyats i ademés per golejades. Però un triomf ens posava com a guanyadors del nostre grup. Els nostres han sortit a per totes, i la Damm possiblement ha sortit confiada al haver perdut nosaltres contra el Martinenc que ells havien "apallissat". Als 10 minuts de la primera part, Marc ha fet un gran gol desde la banda esquerra fent esclatar als seguidors locals d'alegria. Però quedava molt partit. I la Damm és la Damm... Però hem anat desbaratant totes les oportunitats d'atac dels visitants i també cal dir que hem desaprofitat dues jugades de gol molt clares nostres que no s'han tranformat per un pel, una d'elles fregant el pal dret de la porteria que defensava el porter de la Damm. Però el pitjor estava per venir: una cessió del nostre defensa al porter a falta d'un minut pel final. Era la possibilitat d'empat i conseqüentment del triomf del torneig per la Damm. Però la barrera ha refusat la pilota i l'arbit ha pitat el final del partit. Moment en que els nostres nanos han aconseguit, desprès de fer una gran temporada, un gran premi al seu esforç i joc en equip.